3 maanden gratis stroom

Deze actie is op dit moment afgelopen.

Wel heeft Electrabel de goedkoopste tarieven bij een driejarig contract. Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn en graag een driejarig contract, dan is Electrabel een goede energieleverancier.

 

Wie houdt er nu niet van gratis? Bij Electrabel krijg je nu 3 maanden gratis stroom als je overstapt en een 3-jarig contract afsluit. Deze gratis stroom heeft een waarde van 95 euro. Dit is een leuke korting op je afrekening. Je energierekening wordt hierdoor wel erg voordelig. Electrabel scoort altijd zeer goed in prijsvergelijkingen! Hun 3-jarig contract met vaste tarieven is al verschillende maanden als goedkoopste uit de bus gekomen. Gratis cadeaus en extra's zijn leuk, maar een lage energierekening is ook wat waard. Wil je een 3-jarig contract met vaste tarieven en wil je ervan verzekerd zijn dat je bij de goedkoopste energieleverancier van dit moment zit? Dan is Electrabel de beste keuze!

Wanneer je nu overstapt naar energieleverancier Electrabel en een 3-jarig contract afsluit, krijg je 3 maanden gratis stroom. Dit heeft een waarde van 95 euro! Dit zal als korting op je jaarrekening verrekend worden! Verder is Electrabel de goedkoopste energieleverancier met een 3-jarig contract tegen vaste tarieven.

Andere energie actie en aanbiedingen

De meeste energieleveranciers hebben leuke aanbiedingen voor mensen die willen overstappen. Op onderstaande pagina kun je een overzicht vinden van alle energie aanbiedingen en acties van dit moment!

Energie acties en aanbiedingen

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb